Liviu Vârciu și-a înșelat soția! Care a fost motivul și ce explicație i-a dat: „Eram despărțiți”

13 09. 2024, 12:12

Liviu Vârciu și-a înșelat soția! Care a fost motivul și ce explicație i-a dat: „Eram despărțiți”

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, fiind împreună de 8 ani. Însă ca în orice relație au existat suișuri și coborâșuri. În cadrul emisiunii Viața fără filtru, de la Antena Stars, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că a călcat strâmb în relația cu Anda Călin. S-a întâmplat într-un moment în care cei doi erau despărțiți.

„Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (…) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (…) Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu o să mor. Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie.”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Despre iubita lui, Liviu Vârciu a mai precizat. „A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(…) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată. Nu o înșel.”

Liviu Vârciu: “Anda deschide o grădiniță săptămâna viitoare”

Nu, ea cu grădinița ei, eu cu filmările mele. Nu mă implic, nu mă bag, ea știe mai bine decât mine. Dacă a stat și cu copiii încontinuu a luat dragostea asta de copii, nu știu cum a luat-o. Nu mă implic, absolut deloc. Doar poate în promovare dacă îmi cere ajutorul, dar în rest nu, a spus Liviu Vârciu pentru Ciao.ro.

foto: social media